"Kransen haken"

Materiaalpakketten en piepschuimkransen verkrijgbaar.
==> Bestel hier! <==

23 februari: nieuwe boeken

Er zijn de laatste tijd heel veel nieuwe haakboeken verschenen. Iets dat ik van harte toe juich! Neem daarom vooral een kijkje op de pagina "Haakboeken" voor al onze nieuwste aanwinsten. Deze keer vooral Paaspatronen en knuffelbeesten!

12 januari: boek "Sophie's Universe"

Eindelijk is het binnen, het boek waar zo lang op gewacht werd: "Sophie's Universe" van Dedri Uys. Deze wereldberoemde deken werd eerst gehaakt via een CAL op het blog van Dedri Uys. Mensen van over de hele wereld haakten gezamenlijk aan deze prachtige deken. En nu is het patroon ook verkrijgbaar in boekvorm.
Het haken van "Sophie's Universe" is een avontuur en ontdekkingsreis in één. Door middel van prachtige technieken en steekcombinaties creëer je je eigen "Universe".
Dankzij de duidelijke uitleg en heel veel stap-voor-stap foto's is het patroon geschikt voor iedereen die zich een avontuurlijke beginner noemt. Ook jij kan zo'n prachtige deken haken!

Inpakservice

Voor iedereen die zijn/haar hakende en/of breiende vriendin, vrouw, moeder, zus, nichtje, oma, kinderen enzovoort een leuk cadeautje wil geven, hebben wij de gratis "inpak-service". Heb je iets gekocht dat je cadeau wilt geven dan pakken wij het voor je in. Of het nu voor Sinterklaas, Kerst, een verjaardag of zomaar is, wij hebben er passend papier voor. Tijdens het afronden van je bestelling kan je in het vakje "Opmerkingen" aangeven welk artikel je in welk papier ingepakt wilt hebben. Wil je het meteen verstuurd hebben naar de betreffende ontvanger? Ook dat kan. Vul dan bij adresgegevens niet je eigen adres in maar het adres van de ontvanger. De kopie factuur sturen wij in dat geval natuurlijk niet mee. Vul wel je eigen emailadres in!