==> Op 19 en 20 mei zijn wij aanwezig op de Nederlandse Breidagen in Rijswijk. <==

Van vrijdag 19 t/m woensdag 24 mei kunnen we daarom helaas geen bestellingen versturen.
Collecties die we meenemen zijn tijdelijk niet zichtbaar in de webwinkel.

"Kransen haken"

Materiaalpakketten en piepschuimkransen verkrijgbaar.
==> Bestel hier! <==

19 april: nieuwe kleuren "Limone Uni"

Er zijn weer zes nieuwe kleuren toegevoegd aan het toch al schitterende assortiment "Limone Uni" van Schoeller & Stahl. Een prachtige reebruine kleur, een frisse mintgroen en een paar mooie pastelkleurtjes. Heerlijke voorjaarskleurtjes die perfect bij de reeds bekende kleuren passen. Ik vind ze helemaal geweldig om bijvoorbeeld een mooie mochila tas mee te haken of een paar fleurige sandalen. Of wat dacht je van een vrolijk vestje voor de allerkleinsten? Mogelijkheden genoeg!

19 april: nieuwe boeken

De nieuwste aanwinsten op onze boekafdeling zijn de twee boeken "Dierenkruk Haken" van Anja Toonen. Er zijn meteen twee delen uitgekomen en ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet kan kiezen! In het eerste deel staan een struisvogel en een rendier die ik werkelijk he-le-maal te gek vind. Maar het lieveheersbeestje en de olifant uit deel twee vind ik ook zo super schattig! Wil je alle krukjes op groter formaat zien? Neem daarom vooral een kijkje op de pagina "Haakboeken", klik op de foto van het boek dat je wilt bekijken en je ziet meteen alle patronen die in het boek staan. Welk dier is jouw favoriet?

Inpakservice

Voor iedereen die zijn/haar hakende en/of breiende vriendin, vrouw, moeder, zus, nichtje, oma, kinderen enzovoort een leuk cadeautje wil geven, hebben wij de gratis "inpak-service". Heb je iets gekocht dat je cadeau wilt geven dan pakken wij het voor je in. Of het nu voor Sinterklaas, Kerst, een verjaardag of zomaar is, wij hebben er passend papier voor. Tijdens het afronden van je bestelling kan je in het vakje "Opmerkingen" aangeven welk artikel je in welk papier ingepakt wilt hebben. Wil je het meteen verstuurd hebben naar de betreffende ontvanger? Ook dat kan. Vul dan bij adresgegevens niet je eigen adres in maar het adres van de ontvanger. De kopie factuur sturen wij in dat geval natuurlijk niet mee. Vul wel je eigen emailadres in!